👈 فروشگاه فایل 👉

ترجمه مقاله مشخصات خطر تغذيه اي در يک جمعيت بيمارستاني تحت نظارت دانشگاه

ارتباط با ما

... دانلود ...

ترجمه مقاله مشخصات خطر تغذيه اي در يک جمعيت بيمارستاني تحت نظارت دانشگاه

ترجمه مقاله مشخصات خطر تغذيه اي در يک جمعيت بيمارستاني تحت نظارت دانشگاه در 20 صفحه فارسي ورد قابل ويرايش با فرمت doc به همراه اصل مقاله انگليسي

مشخصات فايل

تعداد صفحات

20

حجم

0/324 کيلوبايت

فرمت فايل اصلي

doc

توضيحات کامل

ترجمه مقاله مشخصات خطر تغذيه اي در يک جمعيت بيمارستاني تحت نظارت  دانشگاه در 20 صفحه فارسي ورد قابل ويرايش با فرمت doc به همراه اصل مقاله انگليسي

عنوان فارسي :

مشخصات خطر تغذيه اي در يک جمعيت بيمارستاني تحت نظارت  دانشگاه

عنوان انگليسي :

Nutritional risk profile in a university hospital  population

تعداد صفحات فارسي : 20 صفحه ورد قابل ويرايش

سطح ترجمه : متوسط

شناسه کالا : brss

دانلود رايگان مقاله انگليسي : http://ofmas.ir/dlpaper/brss.pdf

دانلود ترجمه فارسي مقاله : بلافاصله پس از پرداخت آنلاين 16 هزار و 500 تومان قادر به دانلود خواهيد بود .

بخشي از ترجمه :

چکيده

مقدمه:

 شيوع خطر تغذيه بر اساس عوامل متعدد و متفاوت مي باشد . ما با هدف تعيين مشخصات خطر تغذيه اي در يک جمعيت بزرگ بيمارستان نروژي. به طور خاص سن ، رده بيماري ها و بخش هاي  بيمارستاني را درنظر گرفتيم .

مواد و روش ها: بررسي هاي تغذيه اي به طور معمول در بيمارستان دانشگاه Haukeland، نروژ انجام شده است. در طول هشت نظرسنجي در 2008-2009 ،  3279 نفر با توجه به تغذيه ابزار غربالگري خطر (NRS 2002) طبقه بندي شدند.

نتايج: در اين مطالعه خطر تغذيه اي 29? بوده است . بالاترين  مورد در بيماران مبتلا به عفونت (51?) ، سرطان (44?) و بيماري هاي ريوي (42?) و در گروه هاي مراقبت هاي ويژه (74?)، سرطان (49?) و ريه (43?) بوده است  .  علاوه بر اين، خطر تغذيه اي در 40? از بيماران با سن مشخص شد 80 سال در مقايسه با 21? از سن  40 سال و 35 درصد از بيماران مبتلا به پذيرش اورژانس در مقايسه با 19? با بستري هاي انتخابي بوده اند . موارد مربوط به اجزاي ابزار، خطر تغذيه اي در بيماران مبتلا به کم BMI  20.5 کيلوگرم / m2) 95?) و / يا ابتلايي بالا (> 7 تشخيص) (45?) شايعتر مي باشد . با اين حال آن نيز در بيماران مبتلا به BMI 2: 25 کيلوگرم / M2 (12?  و در افراد با کمتر از 7 تشخيص (26?) داده مي شود .

نتيجه گيري: خطر تغذيه اي در بيماران با سن بالا، BMI پايين، cornerbidity شايع تر بود، و با عفونت ها، سرطان يا بيماري هاي ريوي و بيماران که به خانه هاي سالمندان مرخص شدند. با اين حال، بيشترين تعداد افراد در معرض خطر تغذيه 3MI در محدوده نرمال قرار گرفتند  و يا اضافه وزن داشتند، 60-80 سال سن داشتند و در گروه هاي پزشکي عمومي و يا عمل جراحي پيدا شد. نکته مهم، بيماران جوانتر و بيماران دچار اضافه وزن نيز تحت تاثير قرار گرفتند . بنابراين، غربالگري خطر تغذيه اي بايد در کل جمعيت بيمار به منظور شناسايي، در اين گروه متفاوت از بيماران انجام بود: افراد در معرض خطر تغذيه اي قرار مي گيرند .

Abstract

Background & aims

The prevalence of nutritional risk varies according to several factors. We aimed to determine the nutritional risk profile in a large Norwegian hospital population, specifically by age, disease category and hospital department.

Methods

Nutritional surveys are performed routinely at Haukeland University Hospital, Norway. During eight surveys in 2008–2009, 3279 patients were categorized according to the Nutritional Risk Screening tool (NRS 2002).

Results

The overall prevalence of nutritional risk was 29%, highest in patients with infections (51%), cancer (44%) and pulmonary diseases (42%), and in the departments of intensive care (74%), oncology (49%) and pulmonology (43%). Further, nutritional risk was identified in 40% of patients aged ≥80 years compared to 21% of age <40 years and 35% of patients with emergency admissions compared to 19% with elective admissions. Related to the tool components, nutritional risk was most common in patients with low BMI (<20.5 kg/m2) (95%) and/or high comorbidity (>7 diagnoses) (45%). However it was also high in patients with BMI ≥25 kg/m2 (12%) and in those with fewer than 7 diagnoses (26%).

Conclusions

Nutritional risk was most common among patients with high age, low BMI, more comorbidity, and with infections, cancer or pulmonary diseases, and patients who were discharged to nursing homes. However, the highest number of patients at nutritional risk had BMI in the normal or overweight range, were 60–80 years old, and were found in departments of general medicine or surgery. Importantly, younger patients and overweight patients were also affected. Thus, nutritional risk screening should be performed in the total patient population in order to identify, within this heterogeneous group of patients, those at nutritional risk.

👇محصولات تصادفی👇

پاورپوینت بررسی کاشی کاری پاورپوینت تاریخچه ی احداث تاسیسات و اماکن ورزشی (فصل اول کتاب شناخت تاسیسات و اماکن ورزشی) پاورپوینت بررسی ساختمان دانیال (نمونه مشابه مسکونی) فایل اکسل داده های شاخص صنعت بازار نقد بورس اوراق بهادار تهران از سال 87 الی تیرماه 95 پاورپوینت گونه شناسی یک شهر