👈 فروشگاه فایل 👉

ترجمه مقاله روابط متقابل تغذيه و سلسله مراتب تشکيل بال در ماکيان اهلي

ارتباط با ما

... دانلود ...

ترجمه مقاله روابط متقابل تغذيه و سلسله مراتب تشکيل بال در ماکيان اهلي

ترجمه مقاله روابط متقابل تغذيه و سلسله مراتب تشکيل بال در ماکيان اهلي در 15 صفحه ورد قابل ويرايش با فرمت doc به همراه اصل مقاله انگليسي

مشخصات فايل

تعداد صفحات

15

حجم

0/296 کيلوبايت

فرمت فايل اصلي

doc

توضيحات کامل

ترجمه مقاله روابط متقابل تغذيه و سلسله مراتب تشکيل بال در ماکيان اهلي در 15 صفحه ورد قابل ويرايش با فرمت doc به همراه اصل مقاله انگليسي

عنوان فارسي :

روابط متقابل تغذيه و سلسله مراتب تشکيل بال در ماکيان اهلي

عنوان انگليسي :

The interrelationships of nutrition and feather pecking in the domestic fowl

تعداد صفحات فارسي : 15 صفحه ورد قابل ويرايش

سطح ترجمه : متوسط

شناسه کالا : y2093

دانلود رايگان مقاله انگليسي : http://ofmas.ir/dlpaper/yh.pdf

دانلود ترجمه فارسي مقاله : بلافاصله پس از پرداخت آنلاين 17 هزار تومان قادر به دانلود خواهيد بود .

بخشي از ترجمه :

چکيده

اين طور قلمداد ميشود که سلسله مراتب تشکيل بال و هم نوع خواري در اثر يک مجموعه عوامل ژنتيکي و محيطي ايجاد شود. در بين عوامل محيطي، تغذيه و شيوه ي غذا دادن، نقش برجسته اي را ايفا ميکند. متخصصان تغذيه و کردارشناسان، به طرق مختلفي به مشکل سلسله مراتب تشکيل بال پرداخته اند. در حاليکه متخصصان تغذيه فرض ميکنند سلسله مراتب تشکيل بال با کمبودهاي مواد مغذي يا عدم تعادلهاي غذايي ايجاد ميشود، اما کردارشناسان دلايل اصلي سلسله مراتب تشکيل بال را در محرکهاي اساسي مربوط به جذب غذا ميجويند. مطالعات متعددي وجود دارند که تاثير مواد خام، پروتئين خام يا مواد مغذي تکي همانند آمينو اسيدها و مواد معدني را روي سلسله مراتب تشکيل بال نشان دادند.نخستين آزمايشات تغذيه از دهه 1930 گزارش شده اند. طي سالهاي اخير، گرايش زيادي به تاثير فيبر و پرها  بر سلسله مراتب تشکيل بال و رفتارهاي مربوط به غذا، وجود داشته است. در حاليکه اکثر آزمايشات با جوجه مرغ هاي از نوع چينه اي انجام شده است، اما مشکل هم نوع خواري در جوجه مرغ هاي از نوع گوشتي، بوقلمونها و ساير گونه هاي ماکيان اهلي همانند بلدرچين، اردکها و شترمرغ ها وجود دارد. اين مقاله نشرهاي اصلي پيرامون تغذيه و ابعاد رفتاري مربوط به ابعاد تغذيه اي و رفتار غذا دادن در ماکيان را نقد و بررسي ميکند.

Abstract

Feather pecking and cannibalism are generally considered to be caused by a complex of genetical and environmental factors. Among the environmental factors nutrition and feeding behaviour play a prominent role. Nutritionists and ethologists approach the problem of feather pecking in different ways. While nutritionists assume that feather pecking is caused by nutrient deficiencies or imbalances, etholo­gists search the primary causes of feather pecking in funda­mental drives related to feed intake. There are numerous studies which showed the influence of raw materials, crude protein or single nutrients, such as amino acids and minerals on feather pecking. The first nutritional experiments have been reported as of the 1930th. During the last years there was an increasing interest in the effect of fibre and feathers on feather pecking and feed-related behaviours. While most experiments have been carried out with layer-type chickens, the problem of cannibalism exists in meat-type chickens, turkeys and other domestic poultry species, such as quail, muscovy ducks and ostriches. This paper reviews the main publications on nutrition and behavioural aspects related to nutritional aspects and feeding behaviour in fowls.

👇محصولات تصادفی👇

پاورپوینت بررسی ریزمغذی ها پرسشنامه اختلالات تغذیه اهواز AEDI پروپوزال سنجش تاثیر سبک رهبری مدیران مدرسه بر رضایت شغلی معلمان پاورپوینت کایزن (وظایف مدیریتی) كاهش ابعاد و تشریح روشهای كاهش ابعاد داده